Geschreven door © Ewald Berkers

Probeer sessie met de Gevoelscoach uit

Als je ondersteuning wilt bij het omgaan met je gevoelens, kun je sessies met de Gevoelscoach hebben (de auteur van deze website). Sessies kunnen met chat of Skype.

Uitprobeersessie coaching
(ontvang een gebruikersnaam en wachtwoord)

 €  EUR

Koop een uitprobeersessie, om te kijken of dit bevalt voor jou en de coach. Als dat het geval is, kun je meer chatsessies kopen. Deze kosten € 9,90 per 15 minuten. Je kunt één keer een uitprobeersessie kopen.

Skype Sessies zijn chats op de website. Als je graag zou willen skypen, maak dan een afspraak op mijn nieuwe website "Verwerk je emoties".

Wat de Gevoelscoach doet

De Gevoelscoach stelt je vragen, om je te helpen naar je gevoelens en onderliggende motivaties te kijken. Hij kan je ook dingen uitleggen over gevoelens en het onbewuste in je. Dit helpt je om gevoelens te verwerken, waardoor je kalmer en bewuster met situaties kunt omgaan.

Wat je krijgt

Na het kopen van je uitprobeersessie, ontvang je een email met een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kun je inloggen in het coaching-deel van Eclectic Energies. Je kunt dan chatten met de Gevoelscoach en je hebt toegang tot extra informatie die helpt om gevoelens door te werken.

Je kunt een afspraak maken, of je kunt kijken of hij beschikbaar is wanneer je behoefte hebt aan een sessie. De website kan dit aangeven met een geluid.

Eerst uitprobeersessie, dan gewone chatsessies

Door een uitprobeersessie te nemen, verkrijg je een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze heb je nodig om meer chatsessies te kunnen kopen. Dat doe je in je lijst met sessies, als je ingelogd bent.

Als je vragen hebt, neem dan contact op met de Gevoelscoach (Ewald Berkers).