Geschreven door © Ewald Berkers

Wie is de Gevoelscoach?

Mijn naam is Ewald Berkers, de Gevoelscoach, en ik ben de auteur van deze website.

Ik kan goed luisteren, en ik stel veel vragen om je te helpen je gevoelens te vinden. Ik heb veel psychologisch inzicht in hoe situaties uit je verleden be´nvloeden hoe je nu bent. Ik begrijp in het bijzonder angsten en pijn met een psychologische oorzaak, maar ik kan je met de meeste moeilijke gevoelens helpen.

Mijn manier van coachen is vooral gebaseerd op wat ik heb geleerd als student van de Ridhwan School. Deze spirituele school leert mensen om hun gevoelens en ervaring diepgaand te onderzoeken, om zo meer vrij van het ego te worden. De onderwezen "Diamond Approach" is een synthese van Dieptepsychologie, Boeddhisme en andere spirituele richtingen.

Ik heb persoonlijk ervaren dat dit enorm veel veranderingen in mij teweeggebracht heeft. Het heeft me kalmer gemaakt, meer mezelf, en meer bewust van wat er in het moment werkelijk gaande is. Vanwege de vele goede dingen die dit mij gebracht heeft, wil ik anderen graag helpen om gevoelens meer bewust te worden en door te werken.

Een dierbare vriendin, die een ervaren psychotherapeut is (Elisabeth Klug), heeft me gestimuleerd en geholpen om me te ontwikkelen als Gevoelscoach.

Bestel een eerste sessie om het uit te proberen en een gebruikersnaam en wachtwoord te ontvangen.

Gebruik de contactpagina om eventueel contact met mij op te nemen.

Ewald Berkers