Eclectic Energies

Copyright - Gebruiksvoorwaarden

Alles op deze website, Eclectic Energies, behalve de Enneagram typebenamingen, is copyright Ewald Berkers. Enneagram typebenamingen zijn copyright The Enneagram Institute.

Niet toegestaan gebruik

Tenzij je voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur hebt, is het niet toegestaan materiaal dat op Eclectic Energies staat te herpubliceren. Kopieer dus geen enkel artikel van deze webpagina's naar je blog, een forum of een website. Publiceer geen van deze artikelen in druk. Herpubliceer geen delen van deze site op wat voor manier dan ook.

Het is niet toegestaan de hele website te downloaden of af te drukken. Koop in plaats daarvan de PDF met alle artikelen, of andere producten.

Toegestaan gebruik

Het is prima om te linken naar elke webpagina op deze site. Je mag webpagina's afdrukken voor persoonlijk gebruik.

Het is prima om resultaten van de chakra- of enneagramtesten naar websites te kopieƫren.

Gebruik links om te refereren naar I Tjing consultaties (kopieer geen teksten).

Volgens internationale copyright wetten, mag je citaten gebruiken om te refereren naar artikelen op deze site ("fair use"). Als je dat doet, voeg dan een link toe naar de webpagina op Eclectic Energies waar je het citaat gevonden hebt.

Het is toegestaan om een kopie van de volgende onder copyright beschermde afbeelding te gebruiken, om te referen naar een webpagina over chakra's op Eclectic Energies:
Chakra posities

Het is toegestaan om een kopie van de volgende afbeelding te gebruiken, om te referen naar een webpagina over het enneagram op Eclectic Energies:
enneagram

Toestemming verkrijgen

Je kunt contact opnemen met de auteur van deze website als je toestemming wilt verkrijgen voor het gebruik van onder copyright beschermde materialen van Eclectic Energies. Toestemming kan al of niet gegeven worden. Een vergoeding zal betaald moeten worden voor toestemming. Als je toestemming verkregen hebt, zal een PDF-bestand met een licentie beschikbaar gemaakt worden op Eclectic Energies om aan te referen.

Product licenties

Alle producten die op deze website verkocht worden, hebben hun eigen licenties. Je moet akkoord gaan met de licentie voor software op het moment dat je start met het doen van de aankoop. PDF-bestanden hebben informatie over toegestaan en verboden gebruik op de tweede pagina.

In het bijzonder is het niet toegestaan om wat voor Eclectic Energies software of PDF eBooks dan ook op andere websites te plaatsen.