Eclectic Energies
This page is also available in your preferred language English.
 

Eclectic Energies

Deze site gaat over het werken met je energetische toestand. Bepalen wat deze is, met de I Tjing of de chakratest, of deze beïnvloeden met de chakrameditaties, oefeningen of andere technieken.


Chakra's
Doe de chakratest om de staat van je chakra's te zien, en open degenen die dat nodig hebben met de chakrameditaties.

Acupressuur
Acupressuurpunten voor emotioneel welbevinden

Energie oefeningen
Optimaliseer je energetische toestand met deze oefeningen en mudra's, en zoek energie technieken op

I Tjing
Consulteer het I Tjing-orakel om je toestand te bepalen

Energie en het Enneagram
Energieheling voor de Enneagram persoonlijkheidstypen; doe de Enneagramtest om je type te vinden

Psyche
Leer over de psyche en het onbewuste; Doe de oefeningen en chat met de electronische therapeut om je gevoelens te verwerken

Koop PDF eBooks en software
I Tjing software en PDF eBook, Chakratest software, PDF eBook met alle artikelen van deze website.Om met je energetische toestand te werken, is het noodzakelijk om je bewust te zijn wat die toestand is, en om technieken te hebben om deze te beïnvloeden.

Deze kan bijvoorbeeld gezien worden als de toestand van je chakra's, of deze open, onderactief of overactief zijn, maar ook als het hexagram dat de I Tjing op jou van toepassing vindt op een bepaald moment. Het is natuurlijk ook belangrijk om je bewust te zijn van hoe je je voelt.

Voorbeelden van energietechnieken om je toestand te veranderen zijn de chakrameditaties en de oefeningen op deze website. Mijn eigen ervaring is dat de veranderingen in bewustzijn die deze technieken mogelijk maken veel beter voor je gezondheid zijn, en veel geschikter om je te ondersteunen dan drugs ooit kunnen zijn, omdat ze veel dichter bij de energieën staan waaruit je bestaat.

Het is een goed idee om met deze te experimenteren (en andere). Dit helpt om er bewust van te worden wat je wel en niet nodig hebt. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het je helpt om de energieën in jezelf te leren voelen.

Ewald Berkers