Eclectic Energies
This page is also available in your preferred language English.
 

Eclectic Energies

Ovo je web site o radu s tvojim energetskim stanjem. O procjeni istoga, korištenjem i Chinga ili čakra testa, ili o njegovom usklađivanju, radeći čakra meditacije, vježbe ili druge tehnike.


Čakre
Uradi čakra test da naučiš o stanju svojih čakri i primjenom čakra meditacija otvoriš one koje treba

Akupresura (Engleski)
Akupresurne točke za emocionalno blagostanje

Energetske vježbe
Optimiziraj svoje energetsko stanje pomoću ovih tehnika i mudri

Energija i Eneagram (Engleski)
Energetsko iscjeljivanje za eneagramske tipove osobnosti; uradi Eneagram test da saznaš svoj tip

I Čing (Engleski)
Konzultiraj I Čing proročište za procjenu svog stanja

Ego
Saznaj o egu i nesvjesnom

Kupi eKnjige i programe (Engleski)
I Čing program i PDF eKnjiga, programi za Čakra test i Eneagram test, eKnjiga sa svim člancima sa ovog web sitea.Za rad sa svojim energetskim stanjem, nužno je biti svjestan o kojem se stanju radi, i imati tehnike da ga se uskladi.

Ono bi se na primjer moglo vidjeti kao stanje tvojih čakri, da li su otvorene, manje aktivne ili preaktivne, ali isto tako i kao heksagram u I Čingu koji se odnosi na tebe u određenom trenutku. Također je, naravno, važno biti svjestan toga kako se osjećaš.

Energetske tehnike za promjenu tvog stanja su na primjer čakra meditacije i vježbe na ovom web siteu. Shvatio sam da su promjene u svijesti koje ove tehnike omogućuju puno bolje za tvoje zdravlje i prikladnije da ti budu podrškom nego što to droge ikada mogu biti, jer su bliže onim energijama od kojih si ti izgrađen.

Dobra je ideja da se s njima eksperimentira (i s drugima, da spomenem). Ovo pomaže da postaneš svjestan što trebaš i što ne trebaš. Možda još važnije, ovo ti pomaže zapravo naučiš osjećati energije u sebi.

Ewald Berkers