Eclectic Energies

Vraag een sessie aan

Wanneer je een Skype sessie voor begeleiding met de oefeningen wilt aan­vragen, vul dan dit formulier in. De begeleider is de auteur van deze website, Ewald Berkers.

Je zou vragen kunnen hebben over her doen van de oefeningen voor het verwerken van gevoelens, of je zou moeite kunnen hebben met het verwerken van sommige van je persoon­lijke issues, waar je begeleiding bij wilt. Tijdens de eerste sessie willen we waarschijn­lijk beide uitvinden of dit voor jou werkt, en of je meer sessies wilt.

Sessies

Prijzen en betaling

PayPalVoor betalingen wordt PayPal gebruikt. Het is de bedoeling dat je daarmee betaalt voordat de sessie begint. Een sessie kan tussen ½ - 1 uur zijn.

Prijzen per uur van Skype sessies
Tekst chat € 20,00 EUR
Audio chat € 25,00 EUR
Video chat € 30,00 EUR

Formulier

Na het verzenden van het formulier wordt er per email contact met je opgenomen. We bespreken dan de verdere details, zoals hoe een lange sessie je wilt, en tekst/audio/video.

Je persoonlijke informatie
Je ervaring
Weinig
Veel
Je contactgegevens

Klaar
Door aan te kruisen geef je toestemming dat je informatie opgeslagen wordt, onder de volgende voorwaarden:
Niets van je informatie wordt aan anderen over­gedragen.
De informatie die je in dit formulier invoert, en andere infor­matie die je over jezelf verschaft, zal 3 maanden na je laatste contact hier verwijderd worden. Je kunt op elk moment verzoek­en dat deze informatie over je direct verwijderd wordt, of dat deze voor langer als 3 maanden bewaard moet blijven.